fbpx

Diversitat

 

La diversitat 茅s, primer de tot, un afegit a la riquesa a trav茅s de l'intercanvi mutu i l'amplada de visi贸, d'implementar un enfocament creatiu, a m茅s d'una oportunitat de mercats i expansi贸.

Tot i aix貌, integrar la diversitat en la pol铆tica corporativa requereix un esfor莽 d'adaptaci贸 per part de les organitzacions. Per aix貌, des de Criteria hem assumit el repte d'ajudar a les empreses a convertir la seva diversitat en valor afegit, positivant les difer猫ncies fins a convertirles en fortaleses.


 

驴Per qu猫 茅s necessari gestionar la diversitat a les empreses?


 

Perqu猫 cada vegada tenim una poblaci贸 activa m茅s heterog猫nia que es veu reflexada tant en el capital hum脿 intern com en els mercats als quals les empreses es dirigeixen.

A nivell intern, es tracta d'aprofitar les fortaleses de cada un dels nostres col路lectius i conviure arm貌nicament sobre la base del respecte i, a nivell extern, tenim el repte d'adaptarnos a contextos diversos, tenir la capacitat d'entendre'ls i connectar amb ells.

Tipus de diversitat


La gesti贸 integral de la diversitat suposa treballar-la en tots els seus tipus.

Diversitat cultural

Diversitat generacional

Diversitat de g茅nere, conviv猫ncia, orientaci贸 i identitat sexual

Diversitat funcional

 

Els nostres serveis


 
  • Elaboraci贸 de diagn貌stic del Pla de Diversitat mitjan莽ant una an脿lisi en profunditat de cada empresa, oferint t猫cniques qualitatives de recopilaci贸 d'informaci贸 sobre la percepci贸 interna de la mat猫ria.
  • Definici贸 de pol铆tiques per millorar la gesti贸 de la diversitat dins de la organitzaci贸, oferint assessorament sobre integraci贸 i assimilaci贸.
  • Campanyes de difusi贸 i sensibilitzaci贸 de doten de sentit a tot el treball realitzat.
  • Selecci贸 de recursos humans diversos, refor莽ant el capital hum脿 de manera que repercuteixi positivament a l'empresa.
  • Formaci贸 vinculada a la gesti贸 de la diversitat, possibilitant un coneixement m茅s profund de la mateixa.