fbpx

Moltes formes d'acompanya-te

Posem a la teva disposici贸 la nostra visi贸 360陋 per ajudar-te en el que necessitis.

Redefinici贸 de llocs de treball

Treballant bra莽 a bra莽 amb els stakeholders de cadascuna de les posicions, adaptem i definim les funcions, responsabilitats i compet猫ncies associades a cada lloc segons la tipologia de companyia, la seva cultura, valors i tipus de negoci i alineant-les amb l'estructura organitzativa i estrat猫gia empresarial actual.

Estudi i redefinici贸 d'estructura organitzativa i organigrama

Estudiem i identifiquem els processos organitzatius clau de la companyia i les relacions, tant funcionals com jer脿rquiques. Ens centrarem en examinar en profunditat l'estructura jer脿rquica, funcional i organitzativa per al redisseny de l'organigrama adaptant-lo a la nova realitat de la companyia.

Serveis de outplacement

Acompanyem a aquelles persones en proc茅s de desvinculaci贸 de la companyia en la reorientaci贸 del seu perfil i cerca de noves oportunitats laborals, aix铆 com en el refor莽 curricular i estrat猫gia per a la cerca d'ocupaci贸.

Sessions i programes de refor莽 en soft skills a personal directiu i comandaments intermedis

Programem sessions de refor莽 per a directius/ves i comandaments intermedis en aquelles habilitats no t猫cniques m茅s demandades, centrant-nos principalment en: habilitats comunicatives, capacitat per a la resoluci贸 de problemes, habilitats per al lideratge en remot, treball en equip i intel路lig猫ncia emocional i adaptabilitat.

Assessment Center

Dissenyem una s猫rie de proves i exercicis basats en situacions reals davant les quals es podria trobar la persona avaluada en el seu dia a dia, que determinaran l'ajust al rol que la companyia est脿 buscant en aquests moments, i que millor s'acomoda a la realitat actual de l'organitzaci贸 amb la finalitat de detectar aptituds i mancances i proposar plans d'acci贸 associats.

Processos de reskilling, upskilling i new jobs

Planifiquem sessions d'avaluaci贸 dels diferents perfils de la companyia enfocades a valorar les seves possibilitats a curt termini dins de la companyia amb la finalitat de reorientar-los, refor莽ar-los en mancances relacionades amb noves capacitats requerides o reorientant el seu rol en la companyia cap a altres 脿rees de diferent responsabilitat.

Estudi del clima laboral

L'estudi del clima laboral part d'una an脿lisi sobre les percepcions i punts de vista que t茅 la plantilla sobre l'empresa i les seves activitats i ens ser脿 especialment 煤til per a plantejar canvis en l'organitzaci贸, en les pol铆tiques de la companyia o dels procediments i formes del treball que tinguin un impacte positiu.
En constant evoluci贸

Enfocament especial Covid-19

Adaptem els nostres serveis a la situaci贸 actual provocada per la Covid-19 i la nova normalitat.

L'actual pand猫mia ha posat en relleu que l'adaptaci贸, la resili猫ncia i la flexibilitat s贸n elements clau per al creixement i superviv猫ncia de les empreses en un entorn VUCA.

Per aix貌, a Criteria donem un enfocament especial als nostres serveis per a ajudar les empreses a adaptar les seves plantilles a la realitat creada per la Covid-19 i post Covid-19.

ESTEM A UN CLIC PER A AJUDAR-TE

Parlem sobre la teva plantilla?

Explica'ns el que necessites i t'ajudarem a donar-li forma a la teva organitzaci贸. Ens encanten les persones!
Fes el pas!