fbpx

Coneix-nos

 

Naixem a l'any 2000 i, des de llavors, hem dedicat els nostres esforços a aportar valor a les empreses en la gestió de persones oferint els serveis de consultoria, formació, gestió del crèdit FUNDAE, desenvolupament de continguts i projectes d'igualtat i diversitat.

Amb seus a Madrid i Barcelona, Criteria pertany al grup Business Administration, especialitzat en tecnologies de la informació i la comunicació, formació i gestió de les persones a les organitzacions i és la marca a través de la qual les societats Criteria Recursos Humanos, S.L. i Runtos, S.L. ofereixen els seus serveis.

Mònica Sànchez

Directora General


"La nostra premisa és innovar i no parar de crear, aportar noves idees i nous enfocaments que responguin a la societat canviant en la que ens trobem"
I amb el nostre entorn

Compromís amb la qualitat

A Criteria apostem fermament per la qualitat. Ho demostrem amb el nostre treball diari i amb certificacions i reconeixements de diferents organitzacions. A més, el nostre compromís amb la societat ens porta a participar en diferents iniciatives de responsabilitat social amb entitats del nostre entorn.
 

Coneix la nostra Política de Qualitat, Medi Ambient i Seguretat de la Informació

Política de qualitat

Consulta les ofertes de feina

Vols unir-te al nostre equip?

Si ets una persona organitzada, compromesa, creativa i amb iniciativa i vols ajudar-nos a continuar creixent, volem conéixer-te!
No trobes la teva oferta però vols que et coneguem? Envia'ns el teu CV a seleccion@criteria.es