fbpx

Qui som

 

Naixem a l'any 2000 i, des de llavors, hem dedicat els nostres esforços a aportar valor a les empreses en la gestió de persones oferint els serveis de consultoria, formació, gestió del crèdit FUNDAE, desenvolupament de continguts i projectes d'igualtat i diversitat.

Amb seus a Madrid i Barcelona, Criteria pertany al grup Business Administration, especialitzat en tecnologies de la informació i la comunicació, formació i gestió de les persones a les organitzacions i és la marca a través de la qual les societats Criteria Recursos Humanos, S.L. i Runtos, S.L. ofereixen els seus serveis.

Mònica Sànchez

Directora General


"La nostra premisa és innovar i no parar de crear, aportar noves idees i nous enfocaments que responguin a la societat canviant en la que ens trobem"
 

Compromís amb la qualitat


Criteria disposa d'un sistema de gestió d'alta qualitat certificat d'acord a la normativa UNE-EN-ISO 9001 des de 2002 per Bureau Veritas. Llegeix la nostra Política de Qualitat ISO
Runtos, S.L., una de les dues empreses que operen sota el paraigües de la marca Criteria, posseeix el segell de qualitat Madrid Excelente. Aquesta qualificació reconeix el compromís amb l'excel·lència de les millors empreses madrilenyes.
Impulsat per la Fundació Diversitat, el Charter de la Diversitat és un codi, firmat volutàriament, per fomentar el compromís envers els principis fonamentals d'igualtat i diversitat.
Criteria està adherida a la Declaració de Luxemburg, un document consens elaborat per la Xarxa Europea de Promoció de la Salut en el Treball (ENWHP) en el que s'estableixen els principis bàsics d'actuació i el marc de referència d'una bona gestió de la salut de les persones treballadores a l'empresa.