fbpx

Formació per a empreses

Catàleg de cursos

Consulta tota la nostra oferta de cursos on-line per a empreses.
 
A Criteria creiem que la formació no és un tràmit i aprendre és sempre un repte que suposa un esforç per assolir els objectius traçats, per això hem desenvolupat una metodologia de treball que garanteix l'èxit de les nostres formacions.

 

Metodologia de treball


Icono de microscopio1

Detecció de necessitats formatives

Les nostres formacions s'adapten al màxim a les teves necessitats. El nostre equip realitza una detecció de necessitats per ajustar els continguts del curs al que necessite la teva organització. Només així es garanteix obtenir un resultat òptim.
Icono de diseño2

Disseny del programa formatiu

En base a les necessitats detectades plantegem objectius i dissenyem els continguts del curs. Comptem per això amb un equip docent altament qualificat i especialitzat.
Icono de pizarra3

Impartició de la formació

Les nostres formacions tenen un plantejament metodològic eminentment pràctic, dinàmic i simbòlic que facilita la interiorització de conceptes i la seva aplicació posterior a l'àmbit professional de cada participant. Cerquem la fàcil i directa transferència al lloc de treball.
documents4

Tramitació de la bonificació

Si ho necessites, t'ajudem amb la gestió a través de Fundae del crèdit bonificat per a Formació programada per les empreses que tens disponible anualment. Més informació.

Formació presencial


Ajudem al nostre alumnat a millorar les seves aptituds amb un enfocament basat en l'experiència que els permetrà desenvolupar les competències necessàries per cumplir la seva feina amb major eficàcia, impactant positivament en el clima laboral i la productivitat.

La qualitat del nostre equip docent i tècnic, la nostra capacitat d'adaptació per dissenyar formacions a mida i la proximiat i el tracte únic a les nostres empreses clients són la clau del nostre èxit.

Formació on-line


A Criteria creiem que per que la formació e-learning sigui realment exitosa, ha d'estar basada en continguts 100% multimèdia (imatges, sons, videos, etc.) dissenyats amb criteri pedagògic i allotjats en una plataforma que ofereixi recursos de comunicació com xats, fòrums i conferències...

Això s'aconsegueix gràcies al treball coordinat del nostre equipo e-learning integrat per professionals en pedagogia, disseny multimèdia i docents amb molta experiència en les diferents àrees temàtiques del nostre catàleg.

Outdoor training


A Criteria t'oferim una gran varietat d'activitats que t'ajudaran a incrementar la satisfacció dels teus equips de treball, millorant així la seva productivitat.

Amb aquestes activitats s'aconsegueix un veritable esperit d'equip i un estat emocional positiu a través de dinàmiques i experiències traslladables al dia a dia.


El nostre valor afegit


Icono de mujer

Pla individual de millora

Una de les causes de la baixa transferència de la formació al lloc de treball és la falta de recolzament en l'aplicació dels coneixements una vegada finalitzada la formació. Per superar aquesta circumstància, Criteria prosposa un Pla de Millora Individualitzat al finalitzar les formacions, amb l'objectiu de que l'alumnat adquireixi compromisos concrets relacionats amb l'aplicació d'allò après en el curs al seu lloc de treball.
Icono de ecualizador

Pla de desenvolupmanet directiu i comercial

Itineraris formatius especialitzats "a mesura", dirigits a càrrecs directius (PDD – Programa de Desenvolupament Directiu) i comercials (PDC – Programa de Desenvolupament Comercial), realitzats en un termini de temps, que pot anar des dels 6 mesos als 2 anys, basats en una programació molt detalla d'objectius a aconseguir i indicadors per mesurar el seu assoliment.
Icono de pesas

Coaching

A Criteria oferim como a metodologia de treball complementària sessions de coaching, promovent així el procés d'aprenentatge individual o grupal que consisteix en alliberar el potencial d'una persona o grup per incrementar al màxim el seu acompliment.
Icono de reloj de arena

Píndoles formatives express

Microcursos intensius de continguts molt específics, de 90 minuts a 2,5 hores de durada, orientats a la millora individual de cada persona en l'entorn laboral. Es tracta d'oferir a l'alumnat lliçons exprés de curta durada centrades en temes concrets relacionats amb management, creativitat i innovació, gestió del temps o lideratge.