fbpx

e-Aula Virtual

La nostra oferta formativa ara en format e-Aula

Qu猫 茅s e-Aula?


e-Aula 茅s la soluci贸 de formaci贸 mitjan莽ant Aula Virtual que connecta la formaci贸 presencial i la formaci贸 on-line.

Seguint la metodologia de la formaci贸 presencial, per貌 des dels nostres ordinadors o qualsevol dispositiu m貌bil, realitzem una formaci贸 que permet la interacci贸 tant amb el docent que imparteix el curs, com amb la resta d'alumnat que forma el grup.


 
1
Comunicaci贸 en tiemps real amb el professor
 
2
Interacci贸 amb altres participants en viu
 
3
Transmissi贸 s铆ncrona d'imatge i veu
 
4
Aprenentatge col路laboratiu
 
5
Fer servir tots els recursos did脿ctics d'una aula tradicional
 
6
Versatilitat de la classe al poder compartir pantalla, realitzar anotacions, compartir documents, navegar junts a internet, etc.
 
7
Facilitat per connectarse des de qualsevol lloc del m贸n i seguir la classe des de qualsevol dispositiu amb connexi贸 a internet.

Qu猫 necessitem per realitzar un curs en e-Aula?


device

Equipo

Ordinador (port脿til o sobretaula) o dispositiu m貌bil (tablet o m貌bil)

ospng

Sistema operativo

Windows, Mac, Linux, iOs o Android

internet

Internet

Connexi贸 a internet per WiFi, Ethernet o xarxa de dades

sound

Sonido

Micr貌fon i auriculars

Quina metodologia emprem en e-Aula?


 

La metodologia emprada durant l'acci贸 formativa ser脿 eminentment pr脿ctica, participativa i de directa transfer猫ncia al lloc de treball buscant sempre un aprenentatge significatiu.

El participant experimentar脿, reflexionar脿 i adquirir脿 coneixement i recursos personals directament relacionats amb els requeriments en el seu lloc de treball.

  • L'assistent, exposant-se a simulacions de situacions reals mitjan莽ant role play, experimenta afrontant problemes a resoldre en grup, posant en pr脿ctica les seves habilitats i destreses.
  • L'assistent analitza, a partir d'aquestes experi猫ncies i casos pr脿ctics dissenyats ad hoc, realitats professionals i aspectes clau relacionats amb el tema objecte de la formaci贸 impartida en e-Aula.
  • L'assistent apr猫n, la metodologia emprada cerca l'adquisici贸 de coneixements, de t猫cniques i eines, l'increment de consci猫ncia sobre el seu actual acompliment i el desenvolupament dels seus recursos personals.

El dinamisme i enfocament pr脿ctic es mant茅 tamb茅 en modalitat e-Aula. La interacci贸 continua sent protagonista principal del proc茅s d'ensenyament-aprenentatge.

 
Gr脿cies a les novetats de la Resoluci贸 de 15 d'abril de 2020 del Servei P煤blic d'Ocupaci贸 Estatal que autoritza l'execuci贸 dels grups formatius presencials o mixtos, mantenint la seva modalitat a trav茅s de la utilitzaci贸 del sistema d'Aula Virtual, podem impartir formaci贸 en format e-Aula i bonificant a FUNDAE com si fossin presencials, per貌 aprofitant els avantatges de la formaci贸 on-line i el corresponent estalvi de costos.