fbpx

e-Aula Virtual

La nostra oferta formativa ara en format e-Aula

Què és e-Aula?


e-Aula és la solució de formació mitjançant Aula Virtual que connecta la formació presencial i la formació on-line.

Seguint la metodologia de la formació presencial, però des dels nostres ordinadors o qualsevol dispositiu mòbil, realitzem una formació que permet la interacció tant amb el docent que imparteix el curs, com amb la resta d'alumnat que forma el grup.


 
1
Comunicació en tiemps real amb el professor
 
2
Interacció amb altres participants en viu
 
3
Transmissió síncrona d'imatge i veu
 
4
Aprenentatge col·laboratiu
 
5
Fer servir tots els recursos didàctics d'una aula tradicional
 
6
Versatilitat de la classe al poder compartir pantalla, realitzar anotacions, compartir documents, navegar junts a internet, etc.
 
7
Facilitat per connectarse des de qualsevol lloc del món i seguir la classe des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet.

Què necessitem per realitzar un curs en e-Aula?


device

Equipo

Ordinador (portàtil o sobretaula) o dispositiu mòbil (tablet o mòbil)

ospng

Sistema operativo

Windows, Mac, Linux, iOs o Android

internet

Internet

Connexió a internet per WiFi, Ethernet o xarxa de dades

sound

Sonido

Micròfon i auriculars

Quina metodologia emprem en e-Aula?


 

La metodologia emprada durant l'acció formativa serà eminentment pràctica, participativa i de directa transferència al lloc de treball buscant sempre un aprenentatge significatiu.

El participant experimentarà, reflexionarà i adquirirà coneixement i recursos personals directament relacionats amb els requeriments en el seu lloc de treball.

  • L'assistent, exposant-se a simulacions de situacions reals mitjançant role play, experimenta afrontant problemes a resoldre en grup, posant en pràctica les seves habilitats i destreses.
  • L'assistent analitza, a partir d'aquestes experiències i casos pràctics dissenyats ad hoc, realitats professionals i aspectes clau relacionats amb el tema objecte de la formació impartida en e-Aula.
  • L'assistent aprèn, la metodologia emprada cerca l'adquisició de coneixements, de tècniques i eines, l'increment de consciència sobre el seu actual acompliment i el desenvolupament dels seus recursos personals.

El dinamisme i enfocament pràctic es manté també en modalitat e-Aula. La interacció continua sent protagonista principal del procés d'ensenyament-aprenentatge.

 
Gràcies a les novetats de la Resolució de 15 d'abril de 2020 del Servei Públic d'Ocupació Estatal que autoritza l'execució dels grups formatius presencials o mixtos, mantenint la seva modalitat a través de la utilització del sistema d'Aula Virtual, podem impartir formació en format e-Aula i bonificant a FUNDAE com si fossin presencials, però aprofitant els avantatges de la formació on-line i el corresponent estalvi de costos.