fbpx
 • Logo Ernst & Young
  L'atenció i el servei que rebem de Criteria és excepcional. La col·laboració com a implant ens ha facilitat molt l'eficiència en la gestió del crèdit, millorant els nostres processos administratius interns i en contrapartida deixant-nos més temps per invertir en la qualitat de les nostres accions formatives.
  Ana Muñiz Soler, Human Resources
  Ernst & Young
 • Logo Cálida Ibiza
  Desitjo expressar la nostra satisfacció per la qualitat professional, desenvolupament de principi a fi i resultats obtinguts amb l'equip de Criteria en tots els projectes que hem dut a terme conjuntament. És un plaer treballar amb tots els professionals que formen l'equip humà de Criteria, ja que entenen quines són les teves necessitats, donen resposta a les mateixes a través de diverses propostes i els resultats sempre són excel·lents.
  Rocío Caballero, Human Resources Director
  Ibiza Gran Hotel (Cálida Ibiza)
 • Logo Ilunion Capital Humano
  Criteria ha estat un excel·lent soci en el projecte de desenvolupament del nostre catàleg online específic en matèria de discapacitat. Ha estat clau el seu esforç en l'aprenentatge i l'adaptació als requisits, tan importants per Ilunion en la seva aposta per la igualtat d'oportunitats a l'hora d'accedir a la formació, que exigeix la normativa en matèria d'accessibilitat tecnològica.
  Jorge López Heras, Cap de Consultoria de Formació
  Ilunion Capital Humà ETT
 • Logo Selecta
  L'experiència i visió de Criteria permet a les empreses una autoanàlisi que ens porta a reflexionar i desenvolupar programes d'impacte social.
  Claudia Franco
  Selecta
 • Logo Parkare
  Treballem tot el nostre pla formatiu amb Criteria, sobretot en formació presencial. Un dels valors que garantirà l'èxit de la formació és la qualitat dels seus docents.
  Maite Rodrigo
  Parkare
 • Logo LBPF
  L'experiència de col·laborar amb Criteria ha estat gratament satisfactòria, ens vam dirigir a ella pel prestigi que atresorava en l'àmbit dels Plans d'Igualtat, i la implantació del mateix que van dissenyar per a la nostra empresa ha estat un exemple de col·laboració àgil, eficaç i exitosa, aconseguint-se l'objectiu perseguit mitjançant una planificació molt ben estructurada, però amb la suficient flexibilitat per adaptarse als ritmes de treball que el dia a dia de l'empresa exigeix.
  Salvador Villarejo
  Grupo Distribución LBPF
 • Nestlé
  Gestionem la bonificació de la nostra formació amb Criteria amb la confiança i seguretat que ens dona la precisió en cada detall del procès i la puntualitat del seu treball.
  Susan Harrand - Recruitment & Training
  Nestlé
 • Institut Català d'Oncologia
  Confiem en Criteria perquè ens dona seguretat  i tranquil·litat en la gestió del nostre crèdit FUNDAE. La seva solvència i experiència avalen la seva col·laboració amb la nostra institució, marcada pel rigor i l'eficàcia.
  Ana Sedano - Formació Corporativa i Docència. Direcció de Persones
  Institut Català d'Oncologia (ICO)
A Criteria som un grup de professionals amb il·lusió que treballem cada dia amb el compromís d'ajudar les nostres empreses client a treure tot el seu potencial perquè puguin créixer més i millor.
Logo Mapfre
Logo Levi's
Logo Europcar
Logo Amadeus
Logo Ercros
Logo AMC Networks